Sunt parte inntr-un proces de revendicare a unei suprafete de teren din proprietatea mea inclusa in actul de cadastru al unui vecin inregistrat ulterior. La deschiderea actiunii am platit taxa pentru suprafata estimata a se restitui. Va rog sa-mi spuneti daca la apel trebuie sa mai platesc inca o data aceasta taxa
Am platit jumatate din taxa de timbru platita la fond. Instanta a suspendat cauza invocand ca nu am evaluat suprafata si nu am platit taxa pentru suprafata revendicata. Precizez inca odata ca evaluarea suprafetei si plata taxei exista la dosar de la fond. Intreb daca trebuie sa o platesc a doua oara la apel.
La fond ați plătit taxa pentru suprafața estimată. Bănuiesc că s-a stabilit în mod concret, la un moment dat, care este suprafața certă revendicată și vi s-a pus în vedere să completați taxa de timbru. Cel puțin, așa trebuia să se întâmple la fond.
Teren lipsa
danpope10
Parintii au avut o suprafata de teren de 1000 m.p pe care au dezmembrat-o in doua bucati pe care le-au vandut celor doi copii. Dupa dezmembrare unul din copii ... (vezi toată discuția)