avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1546 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Am deschis recent o cafenea
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Am deschis recent o cafenea

Bună seara! Am deschis recent o cafenea şi orarul de lucru este de Luni până Vineri. Luna aceasta ultima zi din lună este Sânbăta 31 Mai. Puteți să-mi spuneți dacă raportul Z lunar trebuie să-l scot Vineri 30 Mai ultima zi lucrătoare ? Vă mulțumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 31 Mai 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 22:56, 31 Mai 2025
La finalul zilei lucrătoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am preluat o cafenea care are programul de lucru de luni până ... Cavallo pazzo Cavallo pazzo Am preluat o cafenea care are programul de lucru de Luni până Vineri. Aş vrea să deschid Sânbăta şi Duminica. Pot să deschid fără nici o problemă ... (vezi toată discuția)
Munca de noapte Tomita9371 Tomita9371 Buna, Lucrez de luni până vineri in intervalul 19:30-04:00, incluzând ore de nopate, durata de lucru 8,5h. La final de luna, pentru orele de noapte, care ... (vezi toată discuția)
De curand am achizitionat o casa de marcat, a fost fiscalizata dar nu o folosesc! lavih lavih Buna ziua,va rog frumos ajutati-ma in urmatoarea problema: Domeniul de activitate a firmei este Repararea echipamentelor electronice si optice.Mentionez ca ... (vezi toată discuția)