Va rog mult ajutați-mă!! În 2024 președintele de Asociație a plecat menționez că în asociația 471 sunt doar patru scări de bloc ale unui administrator... După plecarea Vechiului președinte sau tot tipit afișuri cu ședințe în alegerea noului președinte la care bineînțeles că nu s au prezentat decât doi, trei oameni ...la scara unde locuiesc eu nu sunt probleme, noi cu scara noastră ne înțelegem foarte bine, la celelalte scări certuri, urlete ...într una din împrejurări m.am dus să plătesc consumul, iar acolo erau cativa locatari care au zis „hai doamnă fi președinte de Asociație, Hai că nu i nimeni, hai că te alegem.. deoarece fiind doar patru scări noi ne cunoaștem ca vecini toți .Deci am fost aleasă de oamenii care erau acolo un număr total de noua,dar anul acesta au început tot felul de probleme cu administratorul, cu aquaserv ul ,cu tot felul de lucruri care eu nici nu știam de ele, eu figuram doar pe hârtie președinte de Asociație, fără retribuție, fără vreo sarcină precisă, fără niciun document, hârtii sau ceva asemănător... nici măcar nu știu unde are administratorul sediu ...nimeni nu mi acceptă demisia spunând că trebuie sentință judecătorească, că nu merge așa, Eu mi am dat demisia în fața administratorului ,am scris o, nu am primit nici un răspuns și nu pot să scap... toți locatarii vin la mine ,să mă întrebe de bani, de fonduri ,ceea ce eu nici nu le am văzut, deoarece prin factura de consum se ia de la fiecare locatar 15 RON pentru fonduri care întra în anumite conturi ale administratorului, n am văzut contul, n am văzut fonduri, n am văzut nimic... Eu figurez pe hârtie..
Fiica mea a născut ,locuiește în Cluj, vreau să plec la ea o perioadă ,și nu știu ce mă sfătuiți să fac cum se procedează legal...
Cel mai recent răspuns:
latka , utilizator
16:59, 1 Iunie 2025