avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Drept la pensie. Buna seara, O cunoștință de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Drept la pensie. Buna seara, O cunoștință de 62 de ani beneficiază de indemnizație ...

Buna seara,
O cunoștință de 62 de ani beneficiază de indemnizație de urmaș pentru Baragan . Are o vechime in munca de 12 ani . Are dreptul la limita de vârstă și la pensie?
Ultima modificare: Joi, 5 Iunie 2025
victorya_21, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:04, 6 Iunie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu are dreptul la pensie ..ii trebuie minim 15 ani de stagiu de cotizare contributiv.
Nu are dreptul la pensie ..ii trebuie minim 15 ani de stagiu de cotizare contributiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata sau de urmas gabrielvisan gabrielvisan Tatal meu face anul acesta 55 de ani. Are 30 ani pe cartea de munca. poate primi vreun fel de pensie? Mama mea are 10 ani pe cartea de munca cu grupa. a murit ... (vezi toată discuția)
Cand ies la pensie lili_0761 lili_0761 Buna ziua, ma numesc Bujoreanu Mrcelica, sunt din Galati , nascuta in 07 07 1961 si as dori sa stiu la ce varsta am dreptul sa ies la pensie si care este ... (vezi toată discuția)
Pensie civila refuzata - zero puncte Cristianc1 Cristianc1 Buna ziua. Tatal meu este pensionar militar. A lucrat si in civilie inainte si dupa perioada militara, 14 ani si 6 luni in total in civilie. Implinind recent ... (vezi toată discuția)