Buna ziua,as avea nevoie de o lamurire,poate ca a-ti mai intalnit asa situatie.Pe data de 15.01.2025 am schimbat sistemul turbo la masina,mai putin filtru de particole ce au zis mecanicii ca merge curatat.Masina a mers bine 700 de km dupa care s-a stricat iar turbina(in luna a 5-a 2025).Mi s-a spus ca trebuie un alt filtru de particole nou contra cost,cu care am fost de acord ,s-a inlocuit turbina pe garantie si cea a mai trebuit curatat pe acolo si peste o saptamana iar s-a stricat-de data asta explicatia e ca e defect motorul in urma unor teste cu un dispozitiv nou achizitionat.Eu doar intreb daca e vina mea sau trebuia testat motorul inainte sa se faca reparatii de 13000 lei de catre acest service?mai face sau nu obiectul garantiei sistemul turbo?Avem facturi pe manopere si piese-asa lucreaza service-ul respectiv-factureaza separat piesele si manopera.Multumesc.
Buna ziua,inca nu,am mers doar pe spusele celor de la service si pe ce teste au facut ei,mentionez ca am avut incredere totala-lucrez doar cu ei de 8-9 ani in diverse probleme legate de masini(frani,schimb de ulei,discuri,rulmenti,amortizoare).Pana acum a mers bine,doar acum s-a incurcat treaba si am nevoie sa ma lamuresc ce am de facut-daca e din vina mea,a masinii-e posibil sa se fi stricat motorul in ultimii 700 de km?ei pur si simplu mi-au dat masina in brate dupa ce au constatat ,au verificat parametrii din motor la a treia revenire in service-cu explicatia ca nu a fost necesara aceasta verificare la inceput,inainte de cei 13000 de lei incasati.Masina e din 2007 si am intrebat fff clar daca mai merita sau nu reparata,raspunsul fiind transant -DA!!!!
Service auto.
Pop 1976
Buna ziua.Sunt proprietarul unui autoturism Ford focus 2005 In urma cu doua luni am dus autoturismul in service pentru o revizie.S au inlocuit piese in valoare ... (vezi toată discuția)