avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua,as avea nevoie de o lamurire,poate ca a-ti ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua,as avea nevoie de o lamurire,poate ca a-ti mai intalnit ...

Buna ziua,as avea nevoie de o lamurire,poate ca a-ti mai intalnit asa situatie.Pe data de 15.01.2025 am schimbat sistemul turbo la masina,mai putin filtru de particole ce au zis mecanicii ca merge curatat.Masina a mers bine 700 de km dupa care s-a stricat iar turbina(in luna a 5-a 2025).Mi s-a spus ca trebuie un alt filtru de particole nou contra cost,cu care am fost de acord ,s-a inlocuit turbina pe garantie si cea a mai trebuit curatat pe acolo si peste o saptamana iar s-a stricat-de data asta explicatia e ca e defect motorul in urma unor teste cu un dispozitiv nou achizitionat.Eu doar intreb daca e vina mea sau trebuia testat motorul inainte sa se faca reparatii de 13000 lei de catre acest service?mai face sau nu obiectul garantiei sistemul turbo?Avem facturi pe manopere si piese-asa lucreaza service-ul respectiv-factureaza separat piesele si manopera.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 15:17, 12 Iunie 2025
Ați plătit vreo evaluare, expertiză, analiză, din care să rezulte că soluția este....?
Buna ziua,inca nu,am mers doar pe spusele celor de la service si pe ce teste au facut ei,mentionez ca am avut incredere totala-lucrez doar cu ei de 8-9 ani in diverse probleme legate de masini(frani,schimb de ulei,discuri,rulmenti,amortizoare).Pana acum a mers bine,doar acum s-a incurcat treaba si am nevoie sa ma lamuresc ce am de facut-daca e din vina mea,a masinii-e posibil sa se fi stricat motorul in ultimii 700 de km?ei pur si simplu mi-au dat masina in brate dupa ce au constatat ,au verificat parametrii din motor la a treia revenire in service-cu explicatia ca nu a fost necesara aceasta verificare la inceput,inainte de cei 13000 de lei incasati.Masina e din 2007 si am intrebat fff clar daca mai merita sau nu reparata,raspunsul fiind transant -DA!!!!
cărțile si manualele de service se fac dupa constatările producătorului, dar nici acelea nu-s infailibile. s-ar putea sa fie doar un ghinion.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Service auto. Pop 1976 Pop 1976 Buna ziua.Sunt proprietarul unui autoturism Ford focus 2005 In urma cu doua luni am dus autoturismul in service pentru o revizie.S au inlocuit piese in valoare ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am fost la service și mecanicii mi-au stricat 4 filete ... Audia4 Audia4 Buna ziua am fost la service și mecanicii mi-au stricat 4 filete in chiulasa le-au strâns până le-a dat peste cap turbo l-au dereglat încercând să ... (vezi toată discuția)
Masina stricata de cei de la service AlinaRawstern AlinaRawstern Buna ziua , in DATa de 7.10.2019 am prezentat masina de la firma în service deoarece nu mai tragea si nu ma mai lasa sa accelerez , dupa ce au fost facute ... (vezi toată discuția)