avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Fara Titlu de proprietate poti fi amendat ptr ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Fara Titlu de proprietate poti fi amendat ptr neintretinerea proprietatii ?

Dezbaterea mostenirii in baza unui testament iti da dreptul de proprietar in fata legilor .?
Primaria te poate amenda pentru neingrijirea terenului dezbatut la notar desi primaria tergiverseaza si intarzie eliberarea Titlului de proprietate ?
Multumesc !
.
Ultima modificare: Duminică, 8 Iunie 2025
xenia_mn, utilizator
Cel mai recent răspuns: xenia_mn , utilizator 22:16, 8 Iunie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In baza certificatului de mostenitor, puteti primi amenda de la primarie pentru neintretinere teren.
Depinde si de motivul pentru care nu se elibereaza titlul de proprietate.
Multumesc .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz eliberare titlu de proprietate Semiremorca Semiremorca Buna ziua ! In urma unei succesiuni am obținut TITLUL DE MOȘTENITORII pentru un imobil si terenul aferent, am depus la primărie toate documentele si ... (vezi toată discuția)
Fals in declaratii?! Tulcea Detectiv particular Tulcea Detectiv particular Prin testament a primit 1000m2 de la bunica sa, In testament se vorbeste despre suprafata de teren,o cota indiviza,de vecinatati dar nu si despre actul cu ... (vezi toată discuția)
Testament si titlu de proprietate valiflo valiflo Buna ziua, Sunt convins ca problema pe care o s-o aduc in discutie s-a mai dezbatut, dar sincer, nu m-am lamurit in privinta unor documente. Pe scurt: sotia ... (vezi toată discuția)