avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, sunt salariata înscrisă in grad de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, sunt salariata înscrisă in grad de handicap mediu, ...

Bună ziua, sunt salariata înscrisă in grad de handicap mediu, as dori sa știu mi se mai acorda spor de handicap?Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:18, 10 Iunie 2025
Nu , sporul se acorda doar celor cu handicap grav sau accentuat , si doar pentru salariatii de la Stat .
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Numai daca lucrati in sectorul bugetar este obligatoriu ..in sectorul porivat numai daca este mentionat in c.i.m., in reg. intern sau in c.c.m. aplicabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog mult sa ma ajutați cu un raspuns legat de sporul de 15% ... Vio B7 Vio B7 Va rog mult sa ma ajutați cu un raspuns legat de sporul de 15% pentru handicap ! Am certificat de handicap grad ACCENTUAT, permanenent , mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Spor 15 % salariu.handicap accentuat. netsky netsky Buna ziua, Am citit undeva ca se acorda un spor de 15 % din salariu, persoanelor care detin un certificat de incadrare in grad de handicap accentuat sau ... (vezi toată discuția)
Indemnizație/ spor la salariu pt. pers.cu handicap (active) cernatlarisa cernatlarisa De cand se adauga sporul de 15% la salariu pt persoanele cu handicap grav sau accentuat încadrate în muncă? Multumesc! (vezi toată discuția)