avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Drepturile familiei. Bună ziua. Actualul meu iubit ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Drepturile familiei. Bună ziua. Actualul meu iubit are un copil cu fosta parteneră. ...

Bună ziua. Actualul meu iubit are un copil cu fosta parteneră. Nu sunt căsătoriți dar din ce am înțeles ea vrea să îl dea în judecată ptr pensia alimentară. Noi trebuie să plecăm în concediu. Iar ea a spus ca nu are voie să părăsească țara sau să plece din oraș. Există această regulă ptr el până se stabilește pensia alimentară ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara

Iar ea a spus ca nu are voie să părăsească țara sau să plece din oraș

Aberatii.
Nu stiu cum puteti crede asa-ceva.
Plecati linistiti.
Concediu placut!

Dar, va trebui sa achite pensia de intretinere, 1/4 din venitul net.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot cere pensie alimentara fara divort? gheghe77 gheghe77 buna sunt casatorit de 15 ani.avem 2 fete gemene de 7 ani.anul acesta a in februarie a plecat in spania si a trimis bani si acuma zice ca nu mai trimite.La ... (vezi toată discuția)
Legea te poate obliga sa te decazi din drepturi Iulia tatiana Iulia tatiana Buna ziua.am si eu o intrebare.am fost casatorita 12 ani fostul sot avem impreuna 2 baieti.in august 2018 am plecat de acasa 3 zile si cand m-am intors am ... (vezi toată discuția)
Cum pot obliga fostul sot sa achite pensia alimentara la copil amariteiraluca84 amariteiraluca84 Buna ziua, Sunt divortata de fostul sot din 2014 ..anul trecut in 2018 am decis sa i mai acord inca o sansa pentru ca baiatul sa aibe un tata ..As avea multe ... (vezi toată discuția)