Bună seara.
Am o intrebare la care cei de la mine de la serviciu nu mi-au răspuns.
Care este rolul unui administrator?Acest administrator despre care intreb,este administrator intr-un garaj cu cladiri de birouri.Pun această întrebare pentru ca eu lucrez ca si femeie de serviciu in aceste birouri dar de cand a venit acest administrator,ma terorizează zilnic,in sensul ca imi spune ca el este șeful acolo si ca toată lumea este in subordinea lui.M-am adresat superiorilor dar nimeni nu misca un deget.Eu vreau doar sa inteleg rolul si atribuțiile lui pentru a sti caror autoritati sa ma adresez.Sper ca informația este pe înțelesul dumneavoastră si imi veti da un raspuns in acest sens.Mulțumesc.
Atributiile sunt stabilite in fisa postului .. nu avem de unde sa cunoastem ce se mentioneaza in fisa postului administratorului la care faceti referire.
De asemenea, in fisa postului,dvs , la secțiunea de relații de subordonare se mentioneaza structura ierarhică a postului. Adica descrie cu cine va aflati în subordonare (supervizorii și colegii), cu cine colaborati (alte departamente) etc.
Aceste documente trebuie sa fie verificate si apoi se poate spune parerea.