avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! Dacă un copil împlinește varsta de 2 ani ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! Dacă un copil împlinește varsta de 2 ani pe 24.07.2025 ...

Buna ziua! Dacă un copil împlinește varsta de 2 ani pe 24.07.2025 - luna tatălui va fi una sau doua? Copiii născuți după 19.09.2023- tatal va beneficia de 2 luni CCC
Bună ziua. Depinde când ați depus dosarul pentru indemnizatie. Dacă l-ați depus după 19.09, tatăl are 2 luni.
Nu se mentioneaza in lege ca daca s-a depus dupa 19.09 , beneficiaza de 2 luni .. Totul se raporteaza la data de nastere a copilului.

Multe AJPIS considera o luna , luna tatalui pentru copilul nascuta pana la 18.09.2023, inclusiv.
Se menționează în normele de punere în aplicare. În plus, am fost în aceeași situație de curând și acest răspuns l-am primit și de la AJPIS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lunile tatalui pentru copil nascut in 23.05.2023 Iuliana Teodor Iuliana Teodor Buna ziua, Copilul nostru s-a nascut in data de 23.05.2023. Eu am intrat in CCC in data de 07.08.2023. Actele le-am depus in data de 19.09.2023, chiar in ... (vezi toată discuția)
Pentru copil născut în 13 septembrie 2023, tatăl beneficiază ... MihaelaDam99 MihaelaDam99 Pentru copil născut în 13 septembrie 2023, tatăl beneficiază de o lună sau două de concediu creștere copil? (vezi toată discuția)
Durata indemnizatiei OlahMelinda OlahMelinda buna,sunt in concediu de crestere copil,baiatul in 3 decembrie implineste varsta de 2 ani ,tatal poate sta in ultima luna (cel obligatoriu) pentru cresterea ... (vezi toată discuția)