Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, tatăl meu are pământ impreuna cu fratele lui pe ...

Bună ziua, tatăl meu are pământ impreuna cu fratele lui pe același act,as dori sa știu cum se face defalcarea pentru a avea fiecare actul sau și dacă știe cineva cât costa plata la notar
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 13:03, 18 Iunie 2025
Buna ziua, trebuie efectuat partajul imobilului fie la notar daca partile se inteleg, fie daca nu, la instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua vreau să mă lămuriți și pe mine, tatăl meu împreună ... Maravela83 Maravela83 Bună ziua vreau să mă lămuriți și pe mine, tatăl meu împreună cu unchiul meu adică fratele lui au dobândit un imobil și curtea comuna de la ... (vezi toată discuția)
Mostenire casa cristinalerch cristinalerch buna ziua mama mea a decedat acum 25 de ani. casa era pe mama si tata. noi suntem doi frati. as dori sa-i platesc fratelui meu partea lui si eu sa raman cu ... (vezi toată discuția)
Contestatie partaj voluntar mostenitor aioaneicezar aioaneicezar Buna ziua Incerc sa aflu un raspuns la o problema la care ma confrunt mai nou. Tatal meu a primit in mostenire casa parinteasca unde a copilarit. El, ... (vezi toată discuția)