avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Un tată dacă nu vrea să lase nimic copiilor poate ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Un tată dacă nu vrea să lase nimic copiilor poate lăsa cine ...

Un tată dacă nu vrea să lase nimic copiilor poate lăsa cine vrea chiar și la un animal!
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 22:23, 17 Iunie 2025
Buna seara

In Romania nu, nu poti lasa mostenirea unui animal, cel putin nu direct. O poti lasa insa unei persoane care va avea grija de acel animal.

E mai complicat sa "dezmostenesti" copiii, dar sunt metode sa te asiguri ca parinte ca un copil nerecunoascator nu se va alege cu nimic dupa moartea ta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire, testament virginia25 virginia25 Buna ziua! As dori sa stiu ce metode sunt pentru a lasa mostenire tot ce ai copiilor tai,ma intereseaza cea mai ieftina dintre metode,cui ma adresez,daca ... (vezi toată discuția)
Atacarea actului de donatie ciuchi elena elisabeta ciuchi elena elisabeta Buna ziua , am si eu cateva intrebari referitoare la cum poti sa ataci actul de donatie . In urma cu doua luni tatal si mama mea au facut un act de ... (vezi toată discuția)
Mostenire aurelica aurelica Buna ziua, Va rog frumos, sa-mi spuneti si mie ce pot sa fac in cazul pe care am sa-l descriu. Parintii mei, au stat in aceeas ... (vezi toată discuția)