avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 364 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua. Este posibil ca în urma neplatii unui ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua. Este posibil ca în urma neplatii unui credit de ...

Bună ziua.
Este posibil ca în urma neplatii unui credit de 1500 lei, sa primesc o poprire pentru 7035 lei din care 2685 reprezinta creditul cu penalități iar restul cheltuieli de judecata.
Și în urma solicitării unei eșalonari la BEJ sa mi se ceara sa plătesc cheltuielile de judecat integral plus 40% din valoarea creanței ca să obțin o eșalonare pentru restul de plata
Mulțumesc frumos
Buna ziua, da, este legal.
Cam ciudat de mari cheltuielile acelea... trebuie vazut daca sunt cheltuieli de judecata sau de executare.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Iulie 2025
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare ifn Iulia Gabriela Iulia Gabriela Bună ziua! ma aflu într-o situație un pic ciudata cu un birou executor judecătoresc. în data de 3. 04. mi s-a instituit o poprire pe conturile bancare ... (vezi toată discuția)
Drepturi banesti, societate executata pe nedrept andreya1202 andreya1202 buna ziua, am o situatie putin mai delicata si as dori niste sfaturi de urmat. salariatii din cadrul unei sociatati au castigat in instanta drepturile ... (vezi toată discuția)
Executare silita Luciaturcescu Luciaturcescu va rog ,un raspuns mai detaliat vis-a-vis de urmatoarea problema: s-a dat o sentinta definitiva si irevocabila in favoarea mamei mele (care a ramas in aceeasi ... (vezi toată discuția)