avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare ifn
Discuție deschisă în Executare silită

executare ifn

Bună ziua!
ma aflu într-o situație un pic ciudata cu un birou executor judecătoresc. în data de 3. 04. mi s-a instituit o poprire pe conturile bancare în urma unei datorii pe care o am la un ifn. Pornind de la suma împrumutată de 750 de lei, am ajuns la o datorie de 1500 la acest ifn și o executare silita de 3000 de lei. în urma unor discuții avute telefonic cu cei de la bej mi s-a explicat ca au greșit cheltuielile de judecata și ca defapt suma datorata lor este de doar 833 de lei în loc de 1500 de lei.
Nu am fost înștiințat de aceasta poprire, atât cei de la ifn cât și cei de la. bej nu s-au asigurat să-mi transmita personal situația și m-am trezit cu conturile blocate.
Nici situația cu ifn ul nu este prea strălucită. au DAE de 2013.4%.
Menționez ca este un credit ifn obținut online.
VA rog sa ma sfătuiți ce trebuie sa fac în situația mea. Nu am in momentul de fata un loc de munca, dar urmează sa ma angajez. Cum pot proceda? Aceasta suma mi se pare foarte mare având în vedere suma inițială. Chiar dacă se va rectifica dosarul la bej, 2300 de lei pentru 750de lei nu este deloc rezonabil și nu ma pot înțelege cu ei. Pe lângă acest aspect, nu mi se pare normal ca cei de la bej sa calculeze greșit un dosar, sa pună o poprire eronata și sa nu-și plătească greșeala.

Alte discuții în legătură

Încuviinteazã executarea silitã ~ cum o opresc/aflu mai multe detalii ?!? ingerul_danutz ingerul_danutz Buna ziua, Astazi am aflat ca pe site-ul portal.just.ro ca apare 1 dosar cu numele meu la Debitor, iar Creditor o societate IFN de la care am avut luat un ... (vezi toată discuția)
Executare silita abuziva!? ma puteți ajuta cu un răspuns va ... Gabriela mka Gabriela mka Executare silita abuziva. Ma puteți ajuta cu un răspuns va rog? Problema este următoarea în decursul zile de azi prietenul meu a primit poprire pe cardul ... (vezi toată discuția)
Abuz executor judecatoresc cretzulina_ cretzulina_ Buna seara, Acum aproape 6 luni am primit o scrisoare prin care eram anuntata ca un anume executor judecatoresc a primit dosarul meu pentru executare. L-am ... (vezi toată discuția)