avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua! Mai pot face contestatie la executarea ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua! Mai pot face contestatie la executarea silita daca ...

Buna ziua! Mai pot face contestatie la executarea silita daca de la prima hotarare judecatoreasca nu am facut apel in termenul de 30 de zile? Prima hotarare a avut loc in noiembrie 2024,iar recent a doua hotarare, care este definitiva. Penalizarile de 0,5% pe zi din contractele de telefonie sunt motive suficiente pentru a contesta executarea silita definitiva?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 20:47, 23 Iunie 2025
Buna ziua, puteti formula contestatie la executare pentru alte motive decat precedentele si in termen de 15 zile de la comunicarea actului contestat.
Tocmai, ca nu am facut nicio contestatie nici la prima hotarare. Am avut termen pana pe 20 ianuarie si acum a venit decizia de poprire. Inca mai pot face pentru acea suma exagerat de mare a penalizarilor sau este tarziu?
Solicitati o consultanta unui avocat pentru ca nu aveti notiuni juridice. Contestatie e una, cale de atac e altceva. Mai bine sa vada un avocat actele ca sa stie exact ce doriti sa spuneti:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatie atipica- executare silita radu858585 radu858585 Buna ziua. Am o situatie mai particulara, si as vrea sa aud inca o parere. povestea pe scurt : In ianuarie 2024 am primit instiintare ca s-a inceput ... (vezi toată discuția)
Recurs prin incheiere wap54 wap54 Explicati-mi ce inseamna recurs prin inchiere, dupa fondul castigat, a urmat recurs, facut nu de noi ci de partea pe caream reclamat-o, recursul a fost ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare tardiva geo-vem geo-vem Ce sansa ori prin ce metoda, mai am sa ma opun unei executari daca am sarit din termen,si clar ar fi respinsa ca tardiva?As putea cu ocazia infiintarii popriri? (vezi toată discuția)