avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... probleme cu vecinii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

probleme cu vecinii

Locuiesc la parter, intr-un bloc cu 4 etaje si 4 scari.
Lucrez in 4 ture si din cauza vecinilor -inclusiv de la alte scari-care se strang zi de zi si seara de seara in fata blocului pe scarile extrioare la 0.5m de geamul meu, ca tatele la o barfa, nu ma pot odihni.
Le-am spus de nenumarate ori sa nu mai stea la scara dar degeaba.
Am apelat si la presedintele asociatiei de care apartinem dar nu se face nimic.
Am intrebat la Politie si mi s-a spus ca nu exista o lege care sa le interzica acest lucru.
Exista vreo posibilitate, o modalitate, un articol de lege care sa ma ajute?
Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 25 August 2014
ancady2003, utilizator
Cel mai recent răspuns: CRM2013 , utilizator 20:16, 25 August 2014
Singura modalitate este sa va adresati politiei pentru respectarea programului de liniste .
Legea nr. 61/1991 - sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, republicata la 7 februarie 2014.
Programul de liniste este intre 22.00 si 08.00, intre 13.00 si 14.00, incercati la Politie daca va deranjeaza intre aceste ore, presedintele nu are nici o obligatie in aceasta problema, ei stau pe spatiul public.
Nu va puteti opri vecinii sa stea in fata blocului, scarii , pe spatiul public , la ore rezonabile , in care oamenii dintr-o comunitate socializeaza . Iar un conflict , nu cred ca va rezolva problema , din contra , vazand ca sunteti atat de pornita , poate va vor deranja mai tare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program de liniste ContSters458855 ContSters458855 Buna ziua! Vad ca multe persoane au probleme cu efectuarea renovarilor. La mine problema este alta. Eu am 4 copii care deranjeaza vecinii ce locuiesc sub noi. ... (vezi toată discuția)
Asociatia de proprietari, orele de odihnă vivian977 vivian977 1..care sunt orele de odihna la bloc in anul 2017? 2.ce lege actualizata este in vigoare? 3 .sanctiuni in afara orelor de odihna ! (vezi toată discuția)
Deranjarea linistii publice sandyprs sandyprs Buna ziua. Recent am inceput sa renovez un apartament. Imi souneti va rog care este programul legal de respectare a linistii? As dori sa imi dati si legea care ... (vezi toată discuția)