avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Stau la bloc, la parter. Geamul de la bucatarie este ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Stau la bloc, la parter. Geamul de la bucatarie este langa scara ...

Stau la bloc, la parter. Geamul de la bucatarie este langa scara de la intrare in bloc. Sunt deranjat de prezenta persoanelor care nu locuiesc la aceasta scara. De la sectia de politie de care apartin mi s-a spus ca daca nu fac galagie sau mizerie nu am de ce sa le cer sa plece. Nu inteleg de ce drepturiie lor sunt mai importante decat ale mele. Pe usa si peretii de la intrare in bloc se vad si acum urmele "drepturilor" lor.
Cel mai recent răspuns: Szekely Barna , Consultant asigurari 10:08, 29 Iunie 2025
Atunci, din punctul meu de vedere, ar dispare conceptul "ordinea si linistea publica" si inlocuit cu "incurajarea sau sprijinirea,sub orice forma,a unor grupuri de persoane,care incita la dezordine sociala" in perimetrul apropiat imobilelor cu destinatia de locuinte.
Cred ca exagerați cu " dezordinea sociala", mâine-poimâine ne veți spune că în fața geamului dvs. se petrec tot felul de acțiuni revoluționare, sunt mii de manifestanți. Revenind la problemă, dacă poliția nu constată ca e vreo revoluție pe acolo , nu aveți ce face.

Problemă similară cu unitatea externă a aerului condiționat al vecinmului, sub fereastra mea. Poliția nu aude nimic, deși troncăne groaznic. Este adevărat că și al lor de la secție face la fel.
Am locuit în condiții descrise de Dvs. Ptr că erau 2 bănci la intrare veneau tinerii și se lungeau la vorbe pana-n noaptea târziu. Atunci le ziceam să dispară. Și dispăreau.. Nu distrugeau nimic. Nu putea să facă nimic nici poliția. Trebuie să acceptați situația.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locuiesc la parter intr un complex rezidential. gradina si geamul ... Hati97 Hati97 Locuiesc la parter intr un complex rezidential. Gradina si geamul de la dormitor sunt chiar la intrarea in bloc. De luni de zile ma confrunt cu urmatoarea ... (vezi toată discuția)
Cineva suna sistematic noaptea la interfon Laura C Laura C buna, v-as ruga daca ma puteti sfatui ce pot face in urmatoarea situatie: de mai bine de o saptamana, aproape noapte de noapte, dar chiar si de 2 ori pe ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinii ancady2003 ancady2003 Locuiesc la parter, intr-un bloc cu 4 etaje si 4 scari. Lucrez in 4 ture si din cauza vecinilor -inclusiv de la alte scari-care se strang zi de zi si seara de ... (vezi toată discuția)