avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am 9 ani si 8 luni vechime, ce pot face să am drept ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am 9 ani si 8 luni vechime, ce pot face să am drept de pensie, ...

am 9 ani si 8 luni vechime. ce pot face sa am drept de pensie, am 72 ani
Ultima modificare: Miercuri, 25 Iunie 2025
victoria cretulescu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 13:57, 25 Iunie 2025
Nimic. Va lipsesc aproximativ 4 ani de stagiu de cotizare. Ar trebui să încheiați contract de asigurare pentru viitor cu casa locală pentru ceea ce vă lipsește din stagiul minim contributiv. La acest moment se plătește 1013/lei luna. Puteți să cumpărați vechimea lipsă din stagiul minim contributiv . Va costă 1013 lei x Nr. de luni.
Ultima modificare: Miercuri, 25 Iunie 2025
Carp Mircea, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, pe data de 9 oct 2026, voi implini varsta de 63 ani, ... Pensiamea Pensiamea Buna ziua, pe data de 9 oct 2026, voi implini varsta de 63 ani, deci ma calific pentru pensie. Stiu ca daca am un copil nascut si crescut de mine, beneficiez ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as dori sa "cumpar" ani de vechime . pot acoperi chiar ... DanielaAmariei DanielaAmariei As dori sa \"cumpar\" ani de vechime . Pot cumpara chiar si 1987-1988? (adica asa de demult?). In acesti ani nu am fost in scoala, nici in concediu de ... (vezi toată discuția)
Cate luni/ani de vechime trebuie sa cumpar? Dr Agosh Dr Agosh Am varsta de 64 ani. Stagiul total de cotizare = 9 ani 9 zile; Am facut facultate = 5 ani; Am facut armata = 9 luni 2 saptamani; In situatia mea, cate ... (vezi toată discuția)