avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plângere penală pentru înșelătorie Bună ziua, Am ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plângere penală pentru înșelătorie Bună ziua, Am împrumutat ...

Plângere penală pentru înșelătorie

Bună ziua,

Am împrumutat pe cineva acum 1 an cu o suma de 3000 de euro și nici până în ziua de astăzi nu am reușit să îi recuperez. Mă gândeam să îi fac o plângere la poliție pentru recuperarea banilor.
Menționez faptul ca este avocata de profesie.
Am tr și mesaje către ea în care îi ceream banii înapoi și se poate vedea ca m-a blocat pe toate numerele și nu reușesc deloc să vb cu ea. De-asemenea, există și martor care a fost când i am dat banii .
În cursul zilei de astăzi, m am întâlnit intr un centru comercial și m am dus la ea sa ii spun sa îmi înapoieze banii. Aceasta a dat cu spatele cu mașina și a plecat. M a ingnorat total și am rămas în urmă vorbind singur. Totuși, am filmat toată scena și aș vrea să știu dacă există ca și dovadă.
Vă mulțumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:16, 25 Iunie 2025
www.avocatnet.ro/forum/discu...

ce dovezi aveti ca a fost vb de un impumut ?
faptul ca a fost cineva de fata cand ati dat bani unei persona, nu denota impumutul
Nu am dovezi când I am dat, am dovezi ca m-a blocat, că, ca i-am dat zeci de mesaje în care o rugam sa îmi dea banii, plus ca sunt blocat pe toate numerele. Cred ca nu am bloca așa pe cineva aiurea în tramvai. Zic și eu.
Plus filmarea de astăzi în care se vede ca fuge de mine când îi cer banii.

gi-jane2 a scris:

www.avocatnet.ro/forum/discu...

ce dovezi aveti ca a fost vb de un impumut ?
faptul ca a fost cineva de fata cand ati dat bani unei persona, nu denota impumutul

Tare asta...deci daca va blochez pe peste tot, nu înseamnă că nu vreau sa am de-a face cu dvs, ci ca mi-ati dat bani împrumut?
Ultima modificare: Miercuri, 25 Iunie 2025
gi-jane2, moderator

Ați înțeles greșit ceea ce eu am spus. De ex dacă mie îmi dă cineva mesaj în mare îmi solicită o presupusa sumă, eu discut cu el și îi spun ca a greșit, în cazul meu, doamna în cauză, nu este una cu care nu am mai vb în trecut și m am trezit eu aiurea. Nu aș vrea să intru în polemici dar cu tot respectul, aș prefera un răspuns autorizat și la obiect. Nu doar vb goale.
Vă mulțumesc

gi-jane2 a scris:

Tare asta...deci daca va blochez pe peste tot, nu înseamnă că nu vreau sa am de-a face cu dvs, ci ca mi-ati dat bani împrumut?

"există și martor care a fost când i am dat banii ."
"Nu am dovezi când I am dat, am dovezi ca m-a blocat,"

Va trebui sa va hotărâți...
Vorbe goale spuneți dvs.
"i-am dat zeci de mesaje în care o rugam sa îmi dea banii, plus ca sunt blocat pe toate numerele. Cred ca nu am bloca așa pe cineva aiurea în tramvai. Zic și eu.
Plus filmarea de astăzi în care se vede ca fuge de mine când îi cer banii. "

Toate cele înșirate aici nu fac nici cat o ceapa degerata.
Ganditi-va ce dovezi aveti ca i-ati dat banii si titlu cu care i-ati dat, adica motivul...împrumut sau v-a promis ceva in calitate de consilier...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt Claudeclary Claudeclary Buna ziua! As dori sa stiu cum sa procedez in aceasta situatie: am comandat un telefon de pe olx, iar cand a venit era o macheta de telefon si cutia ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani imprumutati romanik romanik Va rog sa-mi spuneti in care este metoda cea mai facila de a recupera niste bani imprumutati unei tinere, care are doar un magazin pe numele ei? I-am ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, acum 18 zile am parcat pe o stradă lăturalnică, ... adrianw adrianw Bună ziua, acum 18 zile am parcat pe o stradă lăturalnică, jumătate de mașină era pe trotuar iar jumătate pe carosabil, când m-am întors, cam după 1 ... (vezi toată discuția)