avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită recuperare bani imprumutati
Discuție deschisă în Executare silită

recuperare bani imprumutati

Va rog sa-mi spuneti in care este metoda cea mai facila de a recupera niste bani imprumutati unei tinere, care are doar un magazin pe numele ei? I-am imprumutat niste bani si acum nu mai vrea sa mi-i inapoieze,sub niciun chip.Care este institutia(in afara instantei judecatoresti,care da termene peste 1,6 -2 ani, care ma poate ajuta sa imi recuperez banii?
Cel mai recent răspuns: romanik , utilizator 20:30, 3 Septembrie 2012
Daca de buna-voie nu va restituie banii imprumutati, va trebui sa apelati la instanta de judecata, sau daca ati incheiat un contract de imprumut cu valoarea executorie, puteti recurgeti direct la executarea silita, fara a fi nevoie de un proces in instanta.
Din pacate nu am incheiat un contract, de aceea este un abuz de incredere.Cat priveste termenele date de instanta din orasul meu, sunt de ordinul anilor.
Multumesc!Sa tot de-a tzepe escrocii, ca nu are ce sa le faca.
Pentru a primi un raspuns pertinent va rugam sa ne comunicati ce dovezi aveti ca i-ati imprumutat suma respectiva?
Nu m-a cerut bani cu martori, exista paznicul de la firma unde lucrez eu, care a vazut cand i-am dat banii, caci ea a venit la mine la firma.Si mesajele(SMS-urile) prin care promite mereu( de 2 luni de zile) ca mi-i va inapoia.
Bag seama ca nu este nicio sansa, daca asa se pune problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor!!! adinaadina adinaadina Buna ziua! Sper ca ma puteti ajuta. Daca am imprumutat o verisoara cu o suma (destul de mare) de bani, fara sa incheiem nici un fel de contract, ce pot sa fac ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani imprumutati dikutzz007 dikutzz007 buna seara, solicit o indrumare din partea dumneavoastra,am imprumutat pe un amic cu 200 de euro,trebuia sa ii inapoieze dupa 2 luni,in aprilie se fac 2 ... (vezi toată discuția)
Ajutor recuperare imprumut de la persoana fizica cata25 cata25 Am si eu o problema cu o persoana care i.am inprumutat o suma de bani si nu mai vrea sa mii inapoieze. Pot sa ii mai recuperez? Multumesc! (vezi toată discuția)