Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Salutare. Cui trebuie să mă adresez dacă am cumpărat pe internet ...

Salutare.
Cui trebuie să mă adresez dacă am cumpărat pe internet un produs și nu am primit nici produsul nici banii înapoi în cont?
Mai exact in data de 19 Mai 2025 am cumpărat o trotinetă electrică kukirin in valoare de 479 de Euro. de pe următorul site [ link extern ] .
Din păcate au trecut mai bine de 5 săptămâni și nu am primit nimic.Dupa două săptămâni de la efectuarea comenzii văzând că nu îmi trimite trotineta am făcut cerere de rambursare a banilor.Atunci comerciantul chinez de origine mi-a zis că nu îmi mai trimite nimic că eu am făcut cerere de rambursare și practic susținea că nici măcar nu i-am plătit nimic.Ulterior după lungi discuții cu ei am anulat cererea de rambursare și tot îmi spuneau că banii nu sunt la ei că sunt în continuare blocați la bancă.Dupa ce banii au fost deblocați expirând termenul disputei la data de 19Iunie 2025 ei au susținut că banii îmi reintră mie in cont in timp ce cei de la Revolut îmi spuneau contrariul că banii se duc la ei.Di uite așa escrocii m-au tras în piept cu 479 de euro .
Eu acum mă pot adresa poliției române?.. că cei de la Revolut ne mai iau nicio măsură o dată ce eu am intrerupt cererea de rambursare.

Cel mai recent răspuns: Etsy123 , utilizator 23:13, 25 Iunie 2025
Sunt destui ca d-voastră care comanda de pe tot felul de site-uri puțin cunoscute fiind atrași doar de prețurile practicate fără sa caute mai întâi informații despre ele . In primul rând trebuia sa căutați modul de contactare a acestei firme , o adresa de mail si un nr de WhatsApp ar fi trebuit sa va dea de gândit . Puteți face o reclamație la poliție , poate mai sunt șanse sa va recuperați banii . Aveți aici păreri despre acest site : [ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 25 Iunie 2025
Etsy123, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cardul revolut mai poate primi euro prin transfer bancar? au ... CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Cardul Revolut mai poate primi euro prim transfer bancar? Au scos contul de Lituania și nu se mai pot primi transferurile în euro. Am un singur număr de ... (vezi toată discuția)
Unde depun plangere pentru inselaciune pe inernet? am fost contactat ... VasileL VasileL Unde depun plangere pentru inselaciune pe inernet? Am fost contactat (whatsapp) pentru a lucra pe o platforma numita 24S (gbr-24sshopx.com) ca agent online pt ... (vezi toată discuția)
Tentativa frauda vanzatori olx cflorini cflorini Buna ziua, va rog sfatuiti-ma ce ar trebui sa fac. voi scrie pe scurt despre ce e vorba. Fiind interesat de achizitionarea unui autovehicul second, rasfoiesc ... (vezi toată discuția)