avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Am doua apartamente pe numele de fată. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Am doua apartamente pe numele de fată. Daca mă căsătoresc ...

Buna ziua. Am doua apartamente pe numele de fată. Daca mă căsătoresc ce pot face că soțul supraviețuitor sa nu aibă drept? Pot cere înainte de căsătorie sa avem bunuri proprii în căsătorie?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:04, 26 Iunie 2025
bunul e si ramane propriu, nu aveti de cerut nimic, dar asta nu are legatura cu mostenirea. in consecinta, daca divortati, nu are vreun drept, dar va mosteneste dacxa decedati inaintea lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie,mostenire SALLAY CATALINA SALLAY CATALINA Imi cer scuze ca revin cu intrebarea, dar de cate ori am pus intrebarea in forum, atatea feluri de raspunsuri am primit. Va rog...... 1. Eu, proprietara ... (vezi toată discuția)
Soțul meu are o moștenire de pe urma mamei fiind unicul moștenitor ... Mantescu Mantescu Soțul meu are o moștenire de pe urma mamei fiind unicul moștenitor care rezultă din decesul mamei lui .Santem căsătoriți de 14 ani și în concubinaj ... (vezi toată discuția)
Buna. mama mea a decedat cu putin timp inainte. am deschis procesul ... Aquavia32 Aquavia32 Buna. Mama mea a decedat cu putin timp inainte. Am deschis procesul succesorial, si am o nelamurire. Mama cumparat un apartament cand eu m-am nascut. Dupa 8 ... (vezi toată discuția)