avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1761 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Unii șoferi vor sa facă contract participatiune cu ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Unii șoferi vor sa facă contract participatiune cu un asociat de la o firma

Bună seara. Dacă s-a confruntat cineva cu o problema de genul:unii șoferi vor sa facă contract participatiune cu un asociat de la o firma, un srl, și trebuie sa apară în decl 112 cu plata cass 10% și impoz venit de 1% în decl 100..La ce rubrica din decl 112 sa apară acest șofer? Și în ce secțiune A, B sau C sau la nici una, dar undeva trebuie sa fie trecut în decl 112.Totodata ca salariat nu mai trebuie sa apară în dec 112.
Multumesc mult
Ultima modificare: Duminică, 29 Iunie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Bună ziua. am înțeles ca un șofer pers fizica, face un contract ... ionasemilia@yahoo.com.mx ionasemilia@yahoo.com.mx Bună ziua. Am înțeles ca un șofer pers fizica, face un contract de participatiune cu un srl, el nemaiavand dreptul la angajat, codul civil nu se pupa cu ... (vezi toată discuția)
Noua declaratie112 si registrul jurnal ndan57 ndan57 BUNA ZIUA,va rog daca vreti sa ma ajutati cu noua decl.112, eu complectez sectiunea \\\\"C\\\\"-nu cred ca are importanta si la noua sectiune \\\\"E\\\\" ... (vezi toată discuția)
Declaratie 112 pt firma fara activitate mb_mihaela mb_mihaela Buna ziua ! va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema cu care ma confrunt: detin o firma fara activitate de la infiintare pt care depun la 3 luni ... (vezi toată discuția)