avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 327 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua! Am acroșat un taxi oprit la un metru de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua! Am acroșat un taxi oprit la un metru de intersecție. ...

Bună ziua! Am acroșat un taxi oprit la un metru de intersecție. Practic era oprit intrat puțin pe banda 1, în dreptul unor altor mașini parcate, în respectivul „colț” de intersecție este o parcare. Eu am virat dreapta de pe banda 1 strecurându-mă printre mașini - pe o stradă care începe cu parcare pe stânga și pe dreapta. L-am acroșat ușor nu-i problemă, mai zgâriată este a mea. Ântrebarea este dacă este culpă comună?

Alte discuții în legătură

Consider abuz decizia ag. de politie....... milanezzzul milanezzzul ........care prin decizia sa ma declarat vinovat intr-o situatie in care nu cred ca eram de vina. Ma deplasam cu auto de pe o strada catre intersectia care ... (vezi toată discuția)
Culpă comună. proprietarul mașinii parcate nu este mulțumit de valoarea oferită de asigurător și spune că mă dă în judecată. poate obține diferența de la mine? cosmina123456 cosmina123456 Buna, as dori daca poate cineva sa ma lamureasca intr-o chestiune. am acrosat o masina parcat in curba pe strada, eu venind pe de o strada ingusta unde am ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda auto zavastin zavastin Buna ziua, Am fost amendat de Politie pentru ca mi-am pastrat banda! Intr-o intersectie eram incadrat pentru a face stanga (de pe banda de stanga), iar ... (vezi toată discuția)