avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1271 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Decontare cheltuieli modernizare spatiu subînchiriat?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Decontare cheltuieli modernizare spatiu subînchiriat?

Bună ziua !

Am și eu o întrebare în legătură cu plata unei investiții care trebuie făcută la un spațiu subînchiriat . Eu am contract de subînchiriere cu o persoană juridică care are contract de închiriere pe spațiu cu o persoană fizică . În spațiu în care îmi desfășor activitatea am nevoie de o temeperatura între 19-20 grade , prin urmare ar trebui să montez un aer condiționat . Întrebarea mea este cine suportă această cheltuială ? În contractul meu de subînchiriere nu este menționat ca investițiile sau amenajările spațiului trebuiesc suportate de către mine . Ar trebui să mă ocup eu de achiziție / montare iar ulterior să deducem banii din chirie ?
Ultima modificare: Joi, 3 Iulie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 05:45, 4 Iulie 2025
Buna seara, in primul rand va trebuie acordul proprietarului. In al doilea rand, cheltuiala va apartine daca nu s-a prevazut altceva in contract.
Orice îmbunătățire aduceți spațiului, o faceți pe cheltuiala dumneavoastră.
Dar numai cu acordul proprietarului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere, subinchiriere alina240 alina240 Buna ziua, Am o intrebare daca ma poate ajuta cineva. In calitate de SC am inchiriat un spatiu de la o PF. In contract nu este specificat nimic despre ... (vezi toată discuția)
Cum se procedeaza -ajutooooor! rodia rodia O societate B care are in chirie un spatiu de la o societate A vrea sa subinchirieze o parte din acesta (3 camere) la diverse persoane fizice. Proprietarul ... (vezi toată discuția)
Pot inchiria un spatiu comercial fara avizul proprietarului? barabancea barabancea as vrea sa inchiriez un spatiu comercial,pe care sa-l subinchiriez spatiul la agentia de pariu \"public bet\" si eu sa castig din eventualele diferente de ... (vezi toată discuția)