avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Nu reusesc sa mai iau legatura cu executorul pentru ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Nu reusesc sa mai iau legatura cu executorul pentru niste popriri ...

Nu reusesc sa mai iau legatura cu executorul pentru niste popriri bancare. Mai pe scurt, am primit 3 popriri din care una a fost deja achitata integral, asteptand ca executorul sa trimita adresa de sistare catre banca pentru a nu mi se retrage suma de la poprirea achitata. Am trimis si email, am incercat sa sun la numarul lor de telefon insa niciun raspuns. As vrea sa stiu daca a mai intampinat cineva probleme de comunicare cu cei de la BEJA Executoris, de asemenea daca ma puteti ajuta cu informatii despre ce tip de avocat trebuie sa contactez pentru aceasta problema ? Nu am mai fost in situatia asta niciodata, mentionez ca e ceva urgent intrucat pe data de 10 imi va fi virat salariul si automat mi se va opri din salariu pentru 3 popriri, nu pentru 2... Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 09:04, 6 Iulie 2025
Buna ziua, ati incercat sa mergeti la sediul lor? Un avocat va poate sprijii cu demersuri eficiente.
Mi-au spus clar ca doar pe baza de programare se poate veni la sediul lor, din moment ce nimeni nu mai raspunde nu stiu cum as putea face o programare. De asemenea nu cred ca ar fi recomandat sa ma duc direct la ei. Caut avocat, insa nu stiu ce tip de avocat am nevoie, asa cum am specificat și in postare n-am mai fost în situația asta...
Un avocat care se ocupa de executari silite. Gasiti si aici pe forum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita (?!) Peter T Peter T Este legala insituirea de doua popriri pe acelasi venit (pensie) in acelasi dosar de executare silita. ? Practic BEJ a instituit poprire pe contul bancar, in ... (vezi toată discuția)
Ilegalitati in cadrul unei banci in bucuresti ovidiu420 ovidiu420 Buna ziua, Ma aflu in situatia in care un executor judecatoresc a infiintat o poprire salariala pe numele meu, trimisa catre angajatorul meu, domiciliu si ... (vezi toată discuția)
Problema poprire RainhardCristian RainhardCristian Buna ziua, am o problema cu o poprire si nu mai stiu cum sa procedez, doresc daca se poate o lamurire in acest caz. Incepand cu luna septembrie anul trecut m-i ... (vezi toată discuția)