avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna seara. Tocmai am descoperit ca banca mea a ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna seara. Tocmai am descoperit ca banca mea a modificat aplicatia ...

Buna seara. Tocmai am descoperit ca banca mea a modificat aplicatia pentru desktop si nu o mai pot folosi la plata facturilor asa cum o faceam de ani de zile. Fireste, asta se poate pe aplicatia de pe telefon. In acelasi timp nu mai pot contacta banca decat prin aplicatie, nu mai am nr de telefon sau alta modalitate de a contacta serviciul clienti. Nu vreau sa imi instalez aplicatia ca sunt prea chioara sa o folosesc. Poate o banca sa faca asta: sa oblige un client sa isi instaleze aplicatia nemaipermitand sa faca in aplicatia desktop ceea ce faceam de ani de zile? Poate o banca sa acorde suport doar unor clienti, mai precis celor care au aplicatie pe telefon? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Liana_freedom , utilizator 20:45, 5 Iulie 2025
Buna ziua,

Fiecare banca are pagina web, si are si numar de telefon afisat, incercati sa vedeti ce e in cazul Dvs si sa sunati la Rel Clienti pentru nelamuriri si ajutor.
Multumesc pentru raspuns.
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Iulie 2025
Liana_freedom, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! va rog sa-mi comunicati cum pot recupera o suma disparuta ... Zenit Eliya Zenit Eliya Buna seara! Va rog sa-mi comunicati cum pot recupera o suma disparuta prin frauda online din cardul meu social UpRomania, deoarece la finele anului 2024 am ... (vezi toată discuția)
Modificare versiune de mobil a avocatnet.ro Alin Popescu Alin Popescu Buna ziua, Astazi am lansat o noua versiune de mobil a siteului. Noutatile sunt urmatoarele: - este posibila editarea mesajelor scrise de utilizatori, timp ... (vezi toată discuția)
Inchidere abuziva a abonamentului telefonic de catre furnizor L.P. L.P. Dupa schimbarea anumitor servicii oferite de catre VDF, in 14 Octombrie \'09, am primit in 16 Decembrie \'09 un mesaj prin care eram informat sa achit urgent ... (vezi toată discuția)