In data de 31.05 m-am angajat la un spital de stat si am semnat in acea zi contractul. In data de 02.6, am fost chemata tot la acelasi spital sa efectuez analizele specifice angajarii respectiv hemoleucograma completa si vizita la medicul de medicina muncii. Fiind in perioada de proba, mi-am dat demisia intrucat am fost tratata practic ca si un sclav pe plantatie, in data de 26.06Ulterior, in data de 04.07, am primit telefon de la spitalul unde am fost angajata si am efectuat si analizele, ca atunci sistemul lor nu functiona in data de 02.06 cand mi s-au efectuat analizele si ca eu figurez ca si neasigurat. Eu nu am stiut acest lucru (De la fostul loc de munca am plecat in luna octombrie a anului trecut si pt ca nu am mai fost la dr, nu am efectuat controale, etc. ). Spitalul mi-a zis ca fie sa platesc suma de 600 de lei analizele medicale, fie sa platesc asigurarea medicala de 2400 de lei/an. Ce pot face ? Mentionez din nou ca eu nu a m stiut ca nu am sunt neasigurat si nu eu am dorit analizele respective, ci pur si simplu au fost efectuate ca parte a procesului de angajare. Si vreau sa va mai intreb ceva, eu in data de 02.06 semnasem deja contractul de munca, chiar daca nu apar in sistem ca si asigurat nu eram deja angajat ? Ce pot face ? va multumesc.
Examinarea medicala in vederea angajarii pentru emiterea fisei de apotitudine se face anterior semnarii CIM.
Legea ssm nr. 319/ 2006 cu modificarile si completarile ulterioare mentioneaza:
-art.13 În vederea asigurării condiţiilor de securitate şi sănătate în muncă şi pentru prevenirea accidentelor de muncă şi a bolilor profesionale, angajatorii au următoarele obligaţii:
j) să angajeze numai persoane care, în urma examenului medical şi, după caz, a testării psihologice a aptitudinilor, corespund sarcinii de muncă pe care urmează să o execute şi să asigure controlul medical periodic şi, după caz, control psihologic periodic, ulterior angajării;
Viitorul angajator trimite lucratorul la medic cu fisa riscurilor profesionale existente la viitorul loc de munca. In baza acestei fise se stabilesc analizele medicale care se efectueaza. Aceste analize se platesc de catre angajator, nu de catre lucrator.
Daca v-ati dat demisia, fara sa fi prestat activitate la angajator, se poate pune in discutie plata analizelor efectuate. Se poate ajunge in instanta pentru refuz de plata.
Ca nu ati stiut, ca nu mai sunteti asigurat, este problema dvs. si trebuia sa stiti.
Am lucrat la angajator până în data de 26.06. Analizele au fost efectuate după semnarea contractului repet. Iar la momentul acela, mi s-au cerut cardul de sănătate și nu mi s-a semnalat că nu mai sunt asigurat in sistem. Si in plus având în vedere că contractul a fost semnat cu câteva zile înainte, acest lucru nu înseamnă că eram practic angajat ?
Angajare
handsu
In cazul unei angajari cine plateste cheltuielile medicale pentru angajare : angajatorul sau cea care se angajeaza , care este somera iesita din plata ,adica ... (vezi toată discuția)