avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Bună ziua, săptămâna trecută m-am înscris la un ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Bună ziua, săptămâna trecută m-am înscris la un curs de ...

Bună ziua, săptămâna trecută m-am înscris la un curs de formare profesională care este format din 7 săptămâni. După prima săptămână am constatat că doamnele care predau respectivul curs nu oferă suport de curs scris. Eu am fost bucuros la început că o să am un suport scris din care pot învăța dar m-am înșelat. La acest curs în afară de niște documente goale care ne-au fost transmise pentru a face ceva practic, în partea a 2 a cursului de financiar se predă non stop și formatorii nu sunt interesați să răspundă la întrebările cursanților. Cert e că am contactat persoana care întocmește documentele de înscriere și i-am comunicat problema personală pe care o am cu acest curs și să găsească o soluție ( problema: lipsă suport de curs scris la fiecare întrevedere), aceasta nu a rezolvat nimic până acum și vroiam să reziliez contractul și să primesc banii înapoi.

Când am comunicat acest aspect mi-a transmis o cerere pe care am semnat-o și anume : "Cerere de înscriere la cursurile de formare profesională..", în partea de jos a paginii este precizat cu un scris foarte mic acest aspect "în caz de retragere/neparticipare nu se fac rambursări ale taxei de înscriere achitate..".

M-am uitat si în contractul de formare profesională si nu se precizează acest aspect că nu îmi pot primii banii înapoi daca nu sunt mulțumit de serviciile prestate. Știu că trebuia să fiu mai atent cu acea cerere dar acum nu știu ce să fac.
PS: doar pe această cerere este precizat acest aspect.

Vreau să știu dacă am posibilitatea să îmi primesc banii înapoi deoarece nu sunt mulțumit deloc de cum se desfășoară acest curs de formare.

Mulțumesc anticipat pentru răspuns. Sper să pot rezolva cumva această situație.

Alte discuții în legătură

Doresc reziliere contract și suma achitată ion.andrei9 ion.andrei9 Bună ziua, săptămâna trecută m-am înscris la un curs de formare profesională care este format din 7 săptămâni. După prima săptămână am constatat ... (vezi toată discuția)
Cursuri finantate din fonduri structurale europene gbrlcostache gbrlcostache Am facut un curs gratuit printr-o firma de formare profesionale din orasul meu.La inscriere ni s-a spus ca acest curs este gratis si la sf. lui ni se ... (vezi toată discuția)
Curs platit-nu s-a desfasurat minanika minanika Buna ziua, In decembrie anul trecut am achitat la \"pret promotional\", doua cursuri de formare, unul deja incepuse si m-am inrolat din mers, la al-doilea ... (vezi toată discuția)