avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1762 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Care este plafonul maxim de încasări din ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Care este plafonul maxim de încasări din activități economice?

Care este plafonul maxim de încasări din activități economice la o asociație sportiva? Ce se întâmplă dacă se depaseste? Toti acei bani incasati se vor cheltui strict pe obiectivele asociației din acest an! Mulțumesc mult!
Ultima modificare: Marți, 8 Iulie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:17, 8 Iulie 2025
Vedeti daca va este de ajutor
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce scrii pe chitanta?"taxa curs de..",taxa contributie,sau sponsorizare"? bulgaras10 bulgaras10 daca sportivii dintro asociatie,nu sunt membri,ce poti scrie pe chitanta atunci cand incasezi ca sa fie ok?\\"taxa curs de..\\",taxa contributie,sau ... (vezi toată discuția)
Asociatie club sportiv/ong/srl ? ce sa aleg? dragos_mihai dragos_mihai Este un pic cam mult de scris,asa ca va rog sa ma iertati,dar ca sa intelegeti situatia ar fi bine sa cititi tot.Va multumesc anticipat. Acum cativa ani,o ... (vezi toată discuția)
Am o asociatie sportiva non-profit. ca aventaje imi ofera tara? BRAVO-2-0 BRAVO-2-0 buna ziua tuturor. cu permisiunea dv. doresc sa ma avutati si pe mine in cateva probleme. suntem 3 colegi care am pus pe picioare o asociatie sportiva ... (vezi toată discuția)