avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Un tată care are 2 copii poate lăsa la altcineva ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Un tată care are 2 copii poate lăsa la altcineva casa drept ...

Un tată care are 2 copiii poate lăsa la altcineva casa drept donație fiind căsătorit legal a două oară să lase donație casa la un copil la cea de a doua soție. Prima soție este decedată de 14 ani și cu a doua stă de 18 ani fiindcă soția lui actuală la împotrivit pe tata lor împotriva băieților..
Poate face donație, dar trebuie sa nu incalce rezerva succesorală a descendenților direcți (copii) care sunt moștenitori rezervatari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la mostenire _stella _stella Sunt casatorita cu sotul meu de 15 ani, el are doi copii dintr-o casatorie anterioare. Inainte de casatorie el a cumparat un imobil in care locuim si la ora ... (vezi toată discuția)
Casatorit a doua oara, fara copii, noua sotie are o fiica din alta ... Cris Talea Cris Talea Casatorit a doua oara,fara copii noua sotie are o fica din alta casatorie. Am intocmit un testament notarial autentificat prin care las mostenire toate ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va rog sa ma sfătuiți cum este mai sigur și mai ... Liviur83 Liviur83 Buna ziua! Va rog sa ma sfătuiți cum este mai sigur și mai ieftin ...tatal meu vrea sa treacă niște bunurile pe mine , testamentul este o varianta mai ... (vezi toată discuția)