avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, am și eu o întrebare, apartamentul este ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, am și eu o întrebare, apartamentul este trecut ...

Bună ziua, am și eu o întrebare, apartamentul este trecut pe numele mamei, și as vrea sa îl trec pe numele meu act vânzare cumpărare, de ce acte am nevoie. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 14:34, 9 Iulie 2025
Luați în calcul și donație, pentru costuri mai puține.
Alegeți un notar și va îndruma el cu actele necesare, căci trebuie făcut pe cale notariala.
mama are nevoie de: act proprietate (original), extras CF, certificat fiscal (DTIL), act identitate, certificat casatorie/ divort, dupa caz;
dvs aveti nevoie de: act identitate, certificat casatorie/ divort, dupa caz, bani, ca sa nu fiti suspectata de donatie mascata.
Ultima modificare: Miercuri, 9 Iulie 2025
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

A doua casatorie myhay40 myhay40 Buna ziua.As dori sa stiu ce probleme ar fi daca sunt la a doua casatorie privind locuinta proprie dobandita in urma divortului de la prima casatorie avand in ... (vezi toată discuția)
Divort cu acordul partilor Marius Nou Marius Nou Va rog sa imi spuneti care e cea mai rapida posibilitate de a divorta cu acordul partilor. Nu avem copii, nu avem bunuri comune. Suntem casatoriti de 9 ... (vezi toată discuția)