avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recepția lucrarilor în unitățile de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recepția lucrarilor în unitățile de învățământ.

Recepția lucrarilor în unitățile de învățământ.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:09, 9 Iulie 2025
La ce fel de lucrare ati facut observatii la receeptie ?
O construcție de lemn o aplecătoare. Lipsa constructor la recepție, lipsa situație lucrări, crăpături apărute pe materialele utilizate. Din această lucrare a reieșit un mijloc fix. Am contestat nu s-a clarificat contestația și sunt băgat în comisia de disciplină. Sunt și acte in spate.

Ultima modificare: Miercuri, 9 Iulie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic
Ce inseamna " am contestat nu s-a clarificat contestatia" ?

===
Nu mai deschideti mai multe topicuri legate de aceeasi problema. Continuati discutia pe celalalt topic deschis.
Acesta va fi inchis.
===

www.avocatnet.ro/forum/discu...
Ultima modificare: Miercuri, 9 Iulie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca am participat la recepția unei lucrări în calitate de ... Sanduvas Sanduvas Daca am participat la recepția unei lucrări în calitate de membru al comisiei de receptie și contestat anumite aspecte care țin de modalitatea în care ... (vezi toată discuția)
Bună ziua!ma numesc mihaela prici am 57 ani și 4 luni ,26 ani ... Mihaela Princi Mihaela Princi Bună ziua!Ma numesc Mihaela Prici am 57 ani și 4 luni ,26 ani stagiu contributiv de cotizare, plus 14 ani și 6 luni lucrați în grupa a doua de munca ... (vezi toată discuția)
Intabulare casa cadet_teo19 cadet_teo19 vreau sa cumpar o casa in rosu, nefinalizata(fara acoperis), deci neintabulata. practic nu pot cumpara decat terenul care e trecut in CF, autorizatia este din ... (vezi toată discuția)