Daca am participat la recepția unei lucrări în calitate de membru al comisiei de receptie și contestat anumite aspecte care țin de modalitatea în care s-au făcut recepția si calitatea lucrării, ulterior am făcut o informare cu contestațiile scrise credeți că mă poate baga în comisia de disciplină având în vedere că nu am fost rău intenționat?
Daca observatiile dvs. sunt pertinente si se bazeaza pe proiect/ normative de proiectare, nu vad, de ce sa va temeti. Ce motiv ar fi pentru comisia de disciplina ? La ce fel de lucrare faceti referire ?
Administratorul care este și membru în comisie și gestionar. A expus ce probleme au fost. Nu a fost prezent constructorul, nu a fost prezentată situația lucrărilor, păreau defecte de execuție. Urma să preia pe stoc aceasta lucrare că mijloc fix. Acum îl bagă în comisia de disciplină. A făcut adrese și informări in care a explicat baza legala dar nu i s-au răspuns în termen legal.
Pentru a intelege clar situatia:
1. Receptia s-a facut ?
2. Contestatia a fost depusa de care administrator?
3. Nu are relevant ace fel de constructie a fost , din ce a fost facuta ... Dreptul muncii nu are legatura cu calitatea contructiilor , dar are cu raspunderea disciplinara
Pentru a se angaja raspunderea disciplinara , trebuie sa stim care au fost faptele care au dus la asa ceva si ce se mentioneaza in Reg. Intern despre abaterile disciplinare.