Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Utilizarea unei ºtampile nu este obligat

Nu există nici o lege în care este scris în mod clar că societăţile sunt obligaţi să utilizeze o stampila

[ link extern ]

Cu stima,

Chris

Ultima modificare: Duminică, 14 Februarie 2010
ChrisR, utilizator
Cel mai recent răspuns: ChrisR , utilizator 10:53, 14 Februarie 2010
Buna ziua !
Codul Fiscal, intrat in vigoare , defineste, preluand prevederile europene, ce trebuie sa contina o factura: date de identificare a cumparatorului, a vanzatorului, a operatiunii. Stampila nu se afla printre elementele obligatorii. In trecut, regulile prevedeau ca fiecare factura sa fie stampilata si semnata.
Aceste reguli sunt valabile in ceea ce priveste facturile. In ceea ce priveste alte acte incheiate intre societatile comerciale, este greu de crezut ca acestea nu vor fi solicitate, avand in vedere ca orice societate comerciala trebuie sa detina si stampila.
Cu stima !
"avand in vedere ca orice societate comerciala trebuie sa detina si stampila."

Acest lucru nu este adevărat !

Nu există nici o lege, în care este scris că o companie ar trebui să aibă o stampila

Cu stima,

Chris

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva vanzari imobiliare ChrisR ChrisR Buna, In 2006, firma mea (srl) a cumparat o casa si teren de la o persoane fizica si acum, firma mea vrea se vande casa si teren la o persoană fizica (SRL ... (vezi toată discuția)
Dovada contractului comercial, conform oug 119/2007 anjinsan anjinsan Apariţia OUG 119/2007 privind combatarea intarzierii executarii obligatiilor de plata rezultate din contracte comerciale şi menţinerea ei în vigoare ... (vezi toată discuția)
Stampile stanceni stanceni Buna seara! Poate sa-mi spuna si mie cineva in general, in cadrul unei societati cine tine toate stampilele? Exista cumva vreo prevedere in acest ... (vezi toată discuția)