Buna seara! Poate sa-mi spuna si mie cineva in general, in cadrul unei societati cine tine toate stampilele? Exista cumva vreo prevedere in acest sens?
Daca sunt mai multe stampile , la diferite persoane , se poate intocmi un tabel in care se va preciza persoana , ce stampila detine si semneaza ca a luat aceea stampila.
De regula directorul general si directorul financiar ar trebui sa aiba cate o stampila. In acelasi timp ar trebui sa existe in secretariat minim o stampila care sa poata fi folosita de anumiti angajati nevoiti sa o foloseasca in afara firmei pentru care semneaza si precizeaza unde o va folosi conform ordinelor de servici. Toate stampilele ar trebui sa fie numerotate.
Daca vrea, le da si femeii de serviciu spre pastrare.
Alberto Kurtyan
Asa fateti dumneavoastra domnule avocat ? =D>Dati stampila vecinului? :tooth:
Vă rog frumos să le daţi ştampilă de „conform cu originalul” ca să poată să-şi desfăşoare activitatea:D
Schimbare stampila ong
szolya
Buna!
Din motive practice Asociatia noastra doreste schimbarea stampilei, insa pe net nu am gasit nimic legat de aceasta procedura. Ma poate lamuri cineva - ... (vezi toată discuția)
Stampila la contabil
Garname
DE CE CONTABILUL DORESTE O STAMPILA LA EL??? CE VREA SA FACA EL CU STAMPILA FIRMEI MELE?
Daca am apelat la o firma de contabilitate si semnez un contract de ... (vezi toată discuția)