avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale stampile
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

stampile

Buna seara! Poate sa-mi spuna si mie cineva in general, in cadrul unei societati cine tine toate stampilele? Exista cumva vreo prevedere in acest sens?


Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 03:35, 20 Decembrie 2008
Daca sunt mai multe stampile , la diferite persoane , se poate intocmi un tabel in care se va preciza persoana , ce stampila detine si semneaza ca a luat aceea stampila.
De regula directorul general si directorul financiar ar trebui sa aiba cate o stampila. In acelasi timp ar trebui sa existe in secretariat minim o stampila care sa poata fi folosita de anumiti angajati nevoiti sa o foloseasca in afara firmei pentru care semneaza si precizeaza unde o va folosi conform ordinelor de servici. Toate stampilele ar trebui sa fie numerotate.
Ultima modificare: Marți, 16 Decembrie 2008
Aurelian Cîcu, Consilier juridic
Problema e ca in urma unui incident directorul financiar a hotarat ca toate stampilele sa fie predate casierului...vi se pare normal?
Directorul face ce vrea, pe raspunderea lui.

Daca vrea, le da si femeii de serviciu spre pastrare.

Alberto Kurtyan
albertokurtyan a scris:

Directorul face ce vrea, pe raspunderea lui.

Daca vrea, le da si femeii de serviciu spre pastrare.

Alberto Kurtyan


Asa fateti dumneavoastra domnule avocat ? =D>Dati stampila vecinului? :tooth:
Vă rog frumos să le daţi ştampilă de „conform cu originalul” ca să poată să-şi desfăşoare activitatea:D

Alte discuții în legătură

Schimbare stampila ong szolya szolya Buna! Din motive practice Asociatia noastra doreste schimbarea stampilei, insa pe net nu am gasit nimic legat de aceasta procedura. Ma poate lamuri cineva - ... (vezi toată discuția)
Este obligatorie stampilarea contractelor? ContSters60018 ContSters60018 Buna ziua, vreau sa stiu daca este obligatorie stampilarea contractelor in general si ce text de lege reglementeaza asta. (vezi toată discuția)
Stampila la contabil Garname Garname DE CE CONTABILUL DORESTE O STAMPILA LA EL??? CE VREA SA FACA EL CU STAMPILA FIRMEI MELE? Daca am apelat la o firma de contabilitate si semnez un contract de ... (vezi toată discuția)