avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... La angajare este obligatoriu sa se aduca si ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

La angajare este obligatoriu sa se aduca si certificatul de nastere? ...

La angajare este obligatoriu sa se aduca si certificatul de nastere? Sau este suficient doar buletinul?(printre alte documente solicitate)
Ultima modificare: Joi, 10 Iulie 2025
Annie2468, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:38, 10 Iulie 2025
In general, este de ajuns actul de identitate. Însă angajatorul decide ce acte trebuie sa prezentați la angajare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copie legalizata certificat nastere pt casatorie ContSters247378 ContSters247378 Buna Ziua, Am citit articolul de lege privind actele necesare pt casatorie si am observat ca se cere certificatul de nastere ( in original si copie) M-ar ... (vezi toată discuția)
Acte confidentiale Deisi Deisi Buna ziua, Am o speta la locul de munca,daca ma poate cineva ajuta.Un angajat a divortat si trebuie sa ii schimb numele in urma divortului.Am cerut ... (vezi toată discuția)
Pierdut acte de identiutate MadalinaElena97 MadalinaElena97 Bună ziua... Recent mi s-a furat geanta în care aveam portofelul cu certificatul de naștere.. și buletinul ( de 14 ani ) .. Și încă nu îl făcusem pe ... (vezi toată discuția)