avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1305 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sunt parte vătămată intr-un dosar pentru ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sunt parte vătămată intr-un dosar pentru amenințare cu violența. ...

Sunt parte vătămată intr-un dosar pentru amenințare cu violența. Am înregistrat plângerea penală la Parchetul de pe lângă Judecătoria de domiciliu iar procurorii au trimis dosarul spre soluționare la Poliția de Proximitate unde zace de un an de zile iar inculpatul nici măcar nu a fost chemat la audieri!! Agentul desemnat pentru soluționarea dosarului mi-a spus că își face treaba "cum vrea ea" și nu îmi permite accesul la dosar pentru consultarea acestuia! Ce am de făcut în această situație?
Cel mai recent răspuns: TanislavM , utilizator 14:23, 11 Iulie 2025
pare un abuz din partea politistului, ai dreptul dupa 12 luni sa depui contestatie privind durata procesului penal in instanta si instanta va obliga politistul sa finalizeze dosarul.
Mulțumesc frumos pentru răspuns!

carlitosbest a scris:

pare un abuz din partea politistului, ai dreptul dupa 12 luni sa depui contestatie privind durata procesului penal in instanta si instanta va obliga politistul sa finalizeze dosarul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plângere împotriva unui procuror Irina M. Irina M. Am facut o sesizare penală pentru agresiune si alte violente si una pentru fapte de corupție si evaziune fiscală împotriva unei persoane care, între timp, ... (vezi toată discuția)
Abuz facut de politie in solutionarea unui dosar penal buna ziua. ... francisckelemen francisckelemen Abuz facut de politie in solutionarea unui dosar penal Buna ziua. Acum un an jumate (19 luni mai exact) am fost victima unei agresiuni soldate cu 120 de zile ... (vezi toată discuția)
Propunere renuntare la urmarirea penala Andrei-Ionuț COCÎRLĂU Andrei-Ionuț COCÎRLĂU Buna ziua ! Intr-un dosar penal , in care am calitatea de parte vatamata , organele de cercetare penala au trimis ieri la Parchet dosarul , alaturi de ... (vezi toată discuția)