avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Plata cumparare apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Plata cumparare apartament

Buna ziua, tatal meu va cumpara un apartament, pot sa platesc din contul meu de euro pretul apartamentului sau sunt obligat de lege sa ii deschid cont de euro tatalui meu (banii sunt la mine in cont)
Cel mai recent răspuns: Andra-Denisa Ferascu Olaru , Avocat 23:36, 14 Iulie 2025
Nu, nu sunteti obligat sa deschideti cont tatalui. Numai bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare act de vanzare cumparare Emil15 Emil15 Buna ziua, Tatal meu a decedat si am aflat ca a facut un act fictiv de vanzare cumparare a unui apartament , spun fictiv pentru ca persoana caruia i-a ... (vezi toată discuția)
Sunt pe cale să cumpăr un apartament care costă 29.000 de euro, iar vânzătorul vrea banii cash. este legală pretenția lui? manutmu manutmu Sunt pe cale sa cumpar un apartament (29 mii euro) insa vanzatorul vrea toti banii cash in EURO. Eu am toti banii in contul meu bancar in RON. E legal sa dau ... (vezi toată discuția)
Transfer bani in cont vanzator program prima casa alinailiescu89 alinailiescu89 buna ziua. am cumparat prin prima casa un apartament iar isaptamana viitoare urmeaza sa facem contractul. ideea este ca vanzatorul ne-a cerut banii in euro, in ... (vezi toată discuția)