avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pe data de 29 am băut peste măsură, am vrut să ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pe data de 29 am băut peste măsură, am vrut să iau masina ...

Buna ziua am si o intrebare la site-ul dumneavoastră pe data de 29 am băut peste măsură am vrut să iau masina să o mut câteva sute metri am ricoșat din bordură într-o mașină parcată fără victime doar că aveam alcolemie la prima 1,32 si a doua 1,14 in scădere bineînțeles permisul mi la luat organul de politie precizez că sunt fără antecedente penale fără cazier la ce anume a-si putea să mă aștept avocatul care eu l-am pus zice că ar să fie bine dar nu pot dormi pe această vorbă...va rog tare mult cei care au tras sau stiu de aceste legi va rog sa imi scrieții la ce să mă aștept....?!
Cel mai recent răspuns: Andra-Denisa Ferascu Olaru , Avocat 23:34, 14 Iulie 2025
Buna! Este normal sa fii ingrijorat, dar cel mai important este sa asculti ce spune avocatul tau. Conducerea sub influenta alcoolului este o problema serioasa si poti avea consecinte precum suspendarea permisului sau alte masuri.
Faptul ca nu ai antecedente este un lucru bun si poate ajuta, dar fiecare caz e diferit. Comunica deschis cu avocatul si ai rabdare pana se clarifica situatia.
Multa sanatate ! :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condus fara permis in stare de ebrietate! perspikce perspikce Buna ziua ,am cateva intrebari..legate de problema mea ..Am condus beat acum 2 seri si am fost tras pe dreapta.. in masina mai erau 2 persoane...1 era si ea ... (vezi toată discuția)
Cu alcoolemie de 0,96 in aerul expirat dar langa masina onaraviorel onaraviorel Va rog din suflet sa ma sfatuiti ce trebuie facut in cazul sotului meu. Are 31 ani si e sofer profesionist B,C,CE plus toate atestatele luate.Lucreaza la o ... (vezi toată discuția)
Abuz politie sau nu? Cristiana2013 Cristiana2013 Buna ziua! Am fost legitimat de politia Tunari in parcare pe motiv ca ar avea un martor ca am consumat alcool in timp ce condusesem , dimineata la ora 9Le am ... (vezi toată discuția)