avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1317 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Situația sta în felul urmator: avem ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Situația sta în felul urmator: avem niște vecini ...

Bună ziua! Situația sta în felul urmator: avem niște vecini veșnic puși pe scandal. Casa lor este mai sus decât curtea noastra. As putea pe lângă gardul comun pe o distanta de 10 metri, sa improvizez un paravan din lemn de 2.5- 3 metri inaltime pentru a avea și noi intimitate? Exista ceva reguli care trebuiesc respectate în privința asta? Trebuie păstrată o distanta de 60 cm fata de gardul comun? Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Foisor de lemn-la ce distanta de gardul vecinului? elle12 elle12 Am dori sa facem la curte un foisor de lemn. La ce distanta de gard poate fi amplasat? Poate fi pus lipit de gard? Multumesc. (vezi toată discuția)
Cos de fum a vecinului in apropierea casei mele gabrielli68 gabrielli68 Buna ziua! In acest an am terminat casa noua, cu autorizatie de constructie, receptie facuta in luna aprilie, locuiesc in ea din mai 2017. Simultan s-a ... (vezi toată discuția)
Acordul vecinilor pentru modificarea gardului dintre proprietati??? lili7 lili7 In cazul in care doresc sa renovez prin modificarea aspectului exterior si formei, gardul care imprejmuieste proprietatea mea(gard construit excusiv de noi), ... (vezi toată discuția)