avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Foisor de lemn-la ce distanta de gardul vecinului?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Foisor de lemn-la ce distanta de gardul vecinului?

Am dori sa facem la curte un foisor de lemn. La ce distanta de gard poate fi amplasat? Poate fi pus lipit de gard? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 23:06, 16 Aprilie 2023
depinde de obiceiul locului..daca e destul loc si il putei amplasa in alta parte, va sugerez sa evitati sa l lipiti de gard.. se va intoarce impotriva dvs daca faceti altfel
dar legea ce spune? am voie? Ideea este ca si vecinii au construit pe hotar un fel de sistem de energie solara, amplasat la vreo 5 metri inaltime, de care mi-e vesnic frica sa nu cada la noi in curte, pe copii...
am zis.. in lege nu e prevazut in mod expres o distanta.. aceasta se stabileste dupa cume obiceiul locului.. in privinta constructiei vecinului daca acesta avea posibilitatea sa si faca mai incolo aceea magaoaie dvs in puteti notifica si dupa aceea actiona in judecata pe obligatia de a face, invocand si pericolul ptr copii dvs
Vecini are amplasat foișorul la nici trei metri de casa mea și mă deranjata cu muzică dată la maxim după orele legale. Ce trebuie făcut?
Anuntati politia locala, politia nationala si primarul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea unei autorizatii de constructie la doi ani dupa acordul vecinului mariantatic mariantatic Buna ziua, Daca este posibil, va rog sa ma ajutati cu urmatoarele clarificari: In 2015 am achizitionat o magazie de lemn , (4m x 6m), de la o firma ... (vezi toată discuția)
Constructie foisor n_ancamaria n_ancamaria Buna ziua, Detin o casa cu teren in suprafata totala de 475 mp. Paralel cu gardul dintre noi si o alta familie am ridicat in urma cu aprox 8 ani, un foisor ... (vezi toată discuția)
Cos de fum a vecinului in apropierea casei mele gabrielli68 gabrielli68 Buna ziua! In acest an am terminat casa noua, cu autorizatie de constructie, receptie facuta in luna aprilie, locuiesc in ea din mai 2017. Simultan s-a ... (vezi toată discuția)