avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetare CIM - firma faliment
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetare CIM - firma faliment

Firma in faliment au fost incetate CIM,eu fiind contabila firmei am ramas inca in firma ,dar nu mai pot lucra din cauza problemelor de sanatate,administratorul judiciar nu vrea sa emita decizia de incetare mai exact nu-mi raspunde la adresele trimiseAm de recuperat atat creante salariale inscrise la masa credala cat si dupa in valoare de 50000 lei,am solicitat in adresa de ICM si faptul ca vreau creantele salariale cel putin cele inscrise la masa credala deoarece bani sunt in cont ,dar pauza nici-un raspuns Daca depun demisia pot sa fac singura incetarea in REVISAL? Sau cum trebuie procedat in aceasta situatie de lipsa de comunicare? Va multumesc
Ultima modificare: Marți, 15 Iulie 2025
Asociația 89, utilizator
Cel mai recent răspuns: Asociația 89 , utilizator 15:43, 15 Iulie 2025
Nu puteti face singura incetarea in REVISAL, doar administratorul judiciar are dreptul. Trimiteti demisia în scris, cu confirmare de primire. După 30 de zile, contractul se consideră încheiat de drept. Dacă nu vi se face încetarea și nu va plătește salariile, faceti plângere la ITM și acțiune în instanță.
Ultima modificare: Marți, 15 Iulie 2025
Andra-Denisa Ferascu Olaru, Avocat
Multumesc
O zi frumoasa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare restante salariale andra1985 andra1985 Firma la care am lucrat pana in data de 21.06.2013 a intrat in insolventa, iar acum vor sa declare faliment. Insa noi, angajatii, avem de recuperat bani din ... (vezi toată discuția)
Inscriere la masa credala - procedura Krissia . Krissia . O firma are deschisa procedura de lichidare judiciara, dosarul fiind pe rol inca la instanta de judecata. S-a stabilit termen in septembrie pt inscrierea ... (vezi toată discuția)
Care sunt obligațiile lichidatorului judiciar față de salariații unei firme care a depus cerere pentru intrarea în faliment prin procedura simplificată? cyan cyan In cazul falimentului angajatorului salariatii trebuie sa depuna cerere pentru inscrierea la masa credala sau sunt inscrisi din oficiu de catre lichidatorul ... (vezi toată discuția)