avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Sunt în Romania iar fetița mea are pașaportul ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Sunt în Romania iar fetița mea are pașaportul expirat din ...

Sunt în Romania iar fetița mea are pașaportul expirat din luna iunie eu vin din germania a mers să ajung cu ea așa și am bilet dus întors pot ajunge înapoi în Germania cu pașaportul așa ??
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 12:10, 16 Iulie 2025
Daca doriti sa mergeti cu avionul , nu va vor permite imbarcarea cu act de identitate expirat .
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
pasaportul expirat permite detinatorului sa se intoarca in tara emitenta. e singurul lucru la care poate fi utilizat. in rest, un pasaport expirat = nici un pasaport

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletin expirat strainatate dumutaadrian dumutaadrian Buna ziua,o mica problema am.Mama mea este in Italia, si i-a expirat buletinu,ar putea veni in tara sa isi reinnoiasca buletinu ,dar sa nu fie ceva probleme la ... (vezi toată discuția)
Titlu de călătorie pentru deplasarea cu avionul Nelio Nelio In baza unui titlu de călătorie emis de consulatul din Milano, de poate călători cu avionul? (vezi toată discuția)
Urgent,va rog mult daca puteti sa ma ajutati. Robertuts Robertuts Buna seara.Am si eu cateva probleme legate de o excursie in Belgia.Daca s-ar putea sa ma ajutati cu cateva informatii,va multumesc anticipat. Peste 3 ... (vezi toată discuția)