avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1272 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Solutii incasare concediu odihna neefectuat an 2024 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Solutii incasare concediu odihna neefectuat an 2024 institutie ...

Solutii incasare concediu odihna neefectuat an 2024 institutie publica ,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 04:54, 17 Iulie 2025
Vedeti raspunsul primit aici
www.avocatnet.ro/forum/discu...

Nu mai deschideti mai multe topicuri cu aceeasi problema . Continuati discutia in topicul de mai sus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenirea din concediu fara salariu Alinarazvan Alinarazvan Pot după revenirea din concediu fara salariu(2ani)sa beneficiez de 3 zile de concediu de odihna sau de 3 zile de concediu fara salariu? Multumesc frumos! (vezi toată discuția)
Drepturi bănești reprezentând plata concediului de odihnă 80raducu 80raducu Am fost salariat în cadrul M.A.I., respectiv polițist, timp de 25 ani. Datorită unor afecțiuni medicale (neoplasm căi biliare) în perioada 01.01.2017-mai ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna. jenicaprod jenicaprod La vechimea mea in munca de 15 ani,trebuia sa primesc din anul 2013-cand am implinit 10 ani de vechime, 25 de zile de CO. Eu nu am primit decat 21 de zile, ... (vezi toată discuția)