avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1300 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua,cum se procedează să intabulez un teren ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua,cum se procedează să intabulez un teren intravilan ...

Bună ziua,cum se procedează să intabulez un teren intravilan ce aparține primăriei pe care l-am avut în posesie o perioadă de 25 ani și l-am îngrijit și am pomi fructiferi plantați pe acest teren, s-au ce pot să fac să îl dobândesc ?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 18:14, 20 Iulie 2025
il aveti concesionat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dobandire teren folosit 15 ani ContSters283994 ContSters283994 Buna seara, detin o casa din anul 1997 ,intr-o comuna de langa Brasov.In spatele casei este un teren (proprietatea PRIMARIEI),care mi-a fost dat in ... (vezi toată discuția)
Preluare concesiune hyotis hyotis Buna ziua, Am cumparat o plantatie de pomi fructiferi care este pe un teren concesionat de la primarie.pot face preluare de concesiune, sau trebuie sa fac o ... (vezi toată discuția)
Teren primarie-dobandire prin uzucapiune Dr.Doina Dr.Doina Buna ziua, Folosesc un teren aflat in proprietatea primariei pentru care nu platesc taxe sau chirie de 25-30 de ani. Pana atunci l-am avut in folosinta, ... (vezi toată discuția)