avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... După percheziția domiciliara am fost dus la parchet, ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

După percheziția domiciliara am fost dus la parchet, audiat ...

După percheziția domiciliara am fost dus la parchet, audiat ca suspect, iar după 20 minute audiat ca inculpat.
Este adevărat ca nu avea voie sa îmi ia declarație una după alta, ca suspect și apoi inculpat? Am înțeles ca mi s a încălcat dreptul de a formula o apărare și se pot anula declarațiile în camera preliminara?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 21:31, 20 Iulie 2025
Nu, nu „este adevărat ca nu avea voie sa îmi ia declarație una după alta, ca suspect și apoi inculpat”.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perchezitie informatica drasim drasim In anul 2017 mi s-a ridicat din domiciliu in urma unui mandat de perchezitie domiciliara un laptop.Un an mai tarziu am fost chemat pentru desigilarea ... (vezi toată discuția)
Este obligatorie apararea suspectului in cadrul procedurii de camera preliminara ? ContSters116684 ContSters116684 Sunt parte vatamata intr-un dosar de viol in care initial procurorul a dispus clasarea cauzei. La plangerea catre instanta, judecatorul de camera preliminara a ... (vezi toată discuția)
Perchezitie la domiciliu ilegala ? mire9 mire9 Buna ziua ! In urma cu 2 saptamani , mi-a fost perhezitionata casa de vacanta deoarece acolo a dormit cateva zile se o cunostinta de a mea pe care procurorul ... (vezi toată discuția)