avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Daca am 49 ani si am lucrat cu contract de munca doar ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Daca am 49 ani si am lucrat cu contract de munca doar cateva ...

Daca am 49 ani si am lucrat cu contract de munca doar cateva luni, pot beneficia de pensie pe caz de boala? Mentionez ca am mai multe diagnostice care nu-mi permit sa continui munca
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 13:48, 22 Iulie 2025
Da.
Numai daca comisia medicala de pe lanaga casa .locala de pensii va incadreaza intr-unul dintre gradele de invaliditate.
Detalii, aici:

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt conditiile pentru acordarea pensiei de urmas pe caz ... Florin-V Florin-V Care sunt conditiile pentru acordarea pensiei de urmas pe caz de boala? As dori putin ajutor cu urmatoarea speta: fratele meu a fost diagnosticat cu ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate Bob67 Bob67 Buna ziua ! Am 46 de ani si sunt bolnav de insuficienta renala cronica -stadiu terminal din anul 2012 fiind dependent de dializa de 3 ori pe saptamana . Tot ... (vezi toată discuția)
Vreau sa stiu daca am dreptul la pensie de boala ContSters58087 ContSters58087 am 50 ani si am lucrat doar 9 ani plus 7 ani ptr cresterea copiilor.am 3 diagnostice cu care am dreptul sa cer iesirea la pensie.astept cu nerabdare ... (vezi toată discuția)