avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Unde gasesc arhiva Intreprinderii Forestiere de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Unde gasesc arhiva Intreprinderii Forestiere de Exploatare si Transport Prahova?

Buna ziua!
As dori si eu, daca se poate, sa stiu unde gasesc arhiva Intreprinderii Forestiere de Exploatare si Transport Prahova, pentru obtinerea unei adeverinte necesara pentru calcularea vechimii.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:56, 5 August 2025
Perioada prestata nu a fost mentionata in carnetul de munca?
Buna ziua! Este mentionata in cartea de munca, dar cei de la casa de pensii nu au luat in calcul incadrarea perioadei respective in conditii speciale (muncitor forestier). Presupun ca in adeverinta pe care o voi obtine va fi specificat si acest lucru.
Multumesc!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va trebuie adeverinta pentru activitatea desfasurata in conditii speciale de munca ...

Întreprinderea forestieră de exploatare şi transport Ploiesti - a fost preluata de Regia autonomă "Sudrel" Bucureşti care a fost divizata in 6 societati comerciale in ianuarie 1994...Societatea Comercială "Exfor" - S.A. Bucureşti este cea care a preluat S.E.T.T.P.P.L. - Ploieşti...sediu : Sos. PIPERA 46A - BUCURESTI sect 2

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum poti avea acces la arhivele unei firme care nu mai axista? sofia valentina sofia valentina am nevoie de o adeverinta de la o firma care s-a desfiintat dupa 1990. (vezi toată discuția)
Aveti idee despre locul unde s-ar putea afla arhiva ... AMIKI AMIKI Buna ziua ! Aveti idee despre locul unde s-ar putea afla arhiva Centralei de Exploatarea Lemnului . Este un cetatean care a lucrat in perioada 1981-1985 a ... (vezi toată discuția)