avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Unde gasesc arhiva Intreprinderii Forestiere de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Unde gasesc arhiva Intreprinderii Forestiere de Exploatare si Transport Prahova?

Buna ziua!
As dori si eu, daca se poate, sa stiu unde gasesc arhiva Intreprinderii Forestiere de Exploatare si Transport Prahova, pentru obtinerea unei adeverinte necesara pentru calcularea vechimii.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:09, 24 Iulie 2025
Perioada prestata nu a fost mentionata in carnetul de munca?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta vechime marinel67 marinel67 Intre anii 1984-1992 am lucrat la Unitatea de Transport si Constructii Forestiere care apartinea de Centrala de Exploatare a Lemnului ,ambele unitati s-au ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, Știe cineva unde se află arhiva fostului ,,s.c. ... DIANA37 DIANA37 Bună ziua, Știe cineva unde se află arhiva fostului ,,S.C. PROGRESUL ROMÂNESC S.A.,,? Mulțumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Recuperare date de pe cartea de munca declarata pierduta samuraro samuraro daca ma puteti ajuta cu urmatoarea problema: un angajator mi-a \"pierdut\" cartea de munca, am reusit sa gasesc in casa o copie cu datele mele de munca pana in ... (vezi toată discuția)