avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Aveti idee despre locul unde s-ar putea afla arhiva ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Aveti idee despre locul unde s-ar putea afla arhiva ...

Buna ziua ! Aveti idee despre locul unde s-ar putea afla arhiva Centralei de Exploatarea Lemnului . Este un cetatean care a lucrat in perioada 1981-1985 a lucrat la Centrala de Exploatarea lemnului . Cartea de munca a fost intocmita la Combinat de Exploatarea Lemnului Toplita . Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:58, 21 August 2025
buna ziua,
încercați la Arhivele Statului.
Combinatul de exploatare şi prelucrare a lemnului Topliţa - Sucursala de exploatare, transport şi prelucrare primară a lemnului Topliţa , a trecut prin reorganizare, in subordinea R.A. "Vestrel" Braşov.

SC BRAFOR SA
Publicat pe11/07/2024
Denumiri anterioare: INTREPRINDERE PENTRU EXPLOATAREA SI INDUSTRIALIZAREA LEMNULUI BRASOV I.P.E.I.L. BRASOV ; INTREPRINDEREA FORIESTIERA DE EXPLOATARE SI TRANSPORT I.F.E.T. BRASOV – D.R.E.F. ; REGIA AUTONOMA DE EXPLOATARE TRANSPORT SI PRELUCRAREA LEMNULUI – VESTREL BRASOV

Judet: BV

Sediu, localitate creator: Loc. Brasov

Operatorul economic (sediu): SC UBERUM SRL (Sos. Viziru Km. 10– DN 21, Platforma Industriala Chiscani, Mun./Jud. Braila, tel: 0239/672142, 0748291126, 0748291124)

Anii Extremi: 1949 – 2004
Multumesc. Nu am gasit indicii , sa vad cine a preluat dupa 1990 patrimoniu, documentele de la Combinatul de Exploatare a Lemnului Toplita .Am sa - sugerez persoanei care si-a pierdut cartea de munca, sa se adreseze : 1. Arhivele Nationale ;2. Arhivele judetene Harghita pt disponibilitate arhiva Combinat de exploatare si prelucrare a lemnului Toplita ; 3. Primaria Toplita - serviciu Evidenta Patrimoniu si poate Directia Silvica Harghita . Poate are noroc si gaseste indicii undeva .O zi frumoasa !
Ati intrebat la Uberum?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu găsesc nicicum arhiva fostului șantier 51 construcții căi ... Aristos Aristos Nu găsesc nicicum arhiva fostului șantier 51 construcții căi ferate Brașov aparținând de centrala constructii căi ferate București.. Arhivele ... (vezi toată discuția)
Bună seara! am nevoie de o adeverință de salarizare și grupă ... Iulia_dulcik7@yahoo.com Iulia_dulcik7@yahoo.com Bună seara! Am nevoie de o adeverință de salarizare și grupă de la TCCH Midia Navadari,grup șantiere Navadari pe perioada 1981-1991 numele Călin ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! doresc să-mi recuperez cartea de muncă. ultimul ... Vladimir Listov Vladimir Listov Bună ziua! Doresc să-mi recuperez cartea de muncă. Ultimul loc de muncă a fost în 1981 la Intreprindera Locală Utilaj Transport Marfă București. Cu ... (vezi toată discuția)